A Vigyél Haza Alapítvány bemutatta virtuális kutya-étlapját

A Vigyél Haza Alapítvány bemutatta virtuális kutya-étlapját

2017 JÚN 16  |  Hírek

Ellentmond-e egymásnak, hogy egy barátságos helyen, jó társaságban kiváló ételeket együnk, és egyúttal árva állatokon is segítsünk? Nem, sőt, emellett megismerhetjük a főváros első olyan kutyabarát éttermét is, ahol a vendégek az alapítvány szellemes étlap-kezdeményezéséről is választhatnak. 

A bemutatott virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

Ha bárki megrendel egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatja. A vendég, ha a támogatás mellett döntene, tetszés szerint választhat a számtalan, eltérő értékű „étel” közül: rendelheti Párszáz forintért Buksi könnyű reggelijét, vagy a közepes ár fekvésű Szaftos falatokat a dolgos napokra, vagy bőkezűen ajándékozhat négyszemélyes ínyenc vacsorát is Mackónak, Csöpinek, Turbónak, és Dömpikének.

Az étlapot Vajda Pierre népszerű ételkritikus segítette „gasztronómiai közegbe” helyezni, a hivatalos bemutatón pedig a híresen kutyabarát Keresztes Ildikó, Kocsis Tibor és Papp Gergő pimaszúr is részt vettek.

A különleges étlap már elérhető a Pasarét Bisztóban és az alapítvány várja további kutyabarát éttermek jelentkezését is.

Kutyabarát éttermi partnereinket ide kattintva megtaláljátok, ha pedig kávézót vagy cukrászdát kerestek, szerencsére egyre többen vannak.

 

További híreink:

2017-ben is ingyen ivartalanítja az Illatosról befogadott kutyáját az alapítvány

70 méternyi metrópénz elég lenne a fővárosi kóbor kutyák problémájának megoldására

Egy ember, aki 20 éve tesz az Illatos úti kutyákért

 

 

(Kutyabarát.hu)

 

 

Hozzászólás