Saját KB bal
Saját KB jobb

A tulajdonos csak nagytestű kutyát tartó embereknek adja ki a lakását

Jade Rouzeau időről időre udvariasan elhajtja azokat az érdeklődőket, akik Floridai otthonát szeretnék kibérelni – de nincs nagytestű kutyájuk. A hölgy azt az érzést szeretné adni az albérletet kereső kutyásoknak, hogy valahol csak rájuk várnak.

Jade ügyvéd, férje, Greg pedig az amerikai haditengerészet tisztje. Régóta támogatnak egy olyan állatmentő csoportot, akik szívféreggel élő menhelyi kutyákon segítenek. Maguk is tartanak kutyákat, mégpedig csak olyanokat, akik bizonyos országokban tiltólistán vannak.

Mivel férje munkája miatt költözniük kell, Jade kiadja lakásukat, de nem akárhogyan. Már hirdetésük is különleges, mint például a hátsó kert napsütöttsége a napfürdőt imádó kutyák részére – ugyanis, ha megtetszik a ház a fotók alapján, jobb, ha azokkal a napfürdőző kutyákkal is rendelkezünk, sőt, még egyéb előírásoknak is meg kell felelni.

„Nem elég, hogy nagytestű, egy vagy több kutyád legyen ún. feketelistás kutyafajták közül – fogalmazza meg elvárásait Jade. A hölgy pontosan azokat a fajtákat tartó embereknek szeretne segíteni, akik az élet sok területén kénytelenek szembesülni a kutyafajtájukkal szembeni előítéletekkel és elutasítással.

Országszerte az USA-ban a bérelhető otthonok mindössze 12%-a vallja magát kutyabarát ingatlannak, Floridában ez még alacsonyabb, így a kutyatulajdonosoknak meg van kötve a keze.

Talán feltesszük magunknak a kérdést, hogy egy ingatlan tulajdonos miért nehezíti saját boldogulását ilyen kritériumokkal.

„A nagytestű kutyák fantasztikusak, mert… ha van neked, tudod, miért. Ismerem azokat az álmatlan éjszakákat, amiket átvirrasztasz, mert fogalmad sincs, hol fogsz tudni lakni a kutyáiddal, hol fognak szívesen látni.” – mondja Jade. – „Mi ez a hely vagyunk.”

 

Ezeket is ajánljuk:

Egy perui asszony saját lakását áldozta fel, hogy menhelyet nyisson csakis lebénult kutyák számára

18 hónapja él kocsijában, mert nem volt hajlandó lemondani 3 kutyájáról

Kutyái miatt nem akart orvoshoz menni a hajléktalan férfi

Kutyádnak is jár egy meghitt sarok az otthonodban

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Huffington post
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...