Saját KB bal
Saját KB jobb

Treya szabadulásának ára

A világ egyik legtanulságosabb kutyás története. Treya öt évig élt egy elhagyatott ház romjai között lábán lánccal, miután gazdáját meggyilkolták. A szomszédok etették, de senki nem segített rajta ténylegesen. Treya végül megszabadult, és az emberi közöny jelképe lett.

Egy kutya, akinek nem volt elég a bedobált étel és télre széna. Treya megelégelte. Nagy árat fizetett szabadságáért cserébe, ahelyett, hogy valaki egyszerűen csak kiemelte volna onnan, ahol ragadt. Most már ő is fontos egy szervezetnek, egy ideiglenes családnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 évig nézte minden környéken lakó, hogy a deszkák alatt él a lábára erősített láncon. 5 év kellett ahhoz, hogy olyan szorossá vált a lánc Treya-n, hogy nem tudta elviselni tovább a fájdalmat. Kénytelen volt lerágni saját lábát. Ekkor hívták csak ki a helyi menhelyet, hogy vigyék el a kutyát.

Treya sajnos ezen kívül még számos gonddal küzd: szívférgessége van, bőrfertőzése és persze a lelki sérülések a rengeteg egyedül töltött idő és az átélt borzalmak miatt.

Most egy ideiglenes befogadónál gyógyul, ahol megpróbálják emberekkel és más kutyákkal szemben is szocializálni. Kezelik a fertőzéseit, és egy alapítvány pénzt gyűjt a protézisére, ami többezer dollárra rúg. Mennyivel egyszerűbb és olcsóbb lett volna öt éve segíteni rajta.

FONTOS! BÁRKI, AKI ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLŐ KUTYÁT LÁT, JELEZZE A TERÜLETILEG ILLETÉKES ÁLLATVÉDŐ SZERVEZETEKNEK, HOGY UTÁNA TUDJANAK JÁRNI, ÉS SEGÍTENI, HA ARRA VAN SZÜKSÉG.

 

Ők is mind kaptak egy második esélyt:

A kutya új esélyt kapott és koala mentő lett

Leöntötték ragasztóval, de túlélte, és mára gyönyörű szőrgombóc lett

Megmentette örökbefogadó családját, mikor kigyulladt a ház

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...