Saját KB bal
Saját KB jobb

Elhunyt Tóth Gabi szeretett kutyusa, Piszke

Tóth Gabi nem csak saját kutyái imádatáról híres, de arról is, hogy mindig aktívan kiáll az állatvédelmi kezdeményezések mellett. Sajnos most személyes veszteséget kellett átélnie: 13 éves kutyájától volt kénytelen búcsúzni.

„Ég veled drága Piszke kutyám.
13 éves volt! Most már az örök vadászmezőkön fut boldogan az örökkévalóságba.
Mindenünk volt!
Varga Józsi Állatorvosnak örök hálánk, hogy a végsőkig küzdött érte! Szeretünk Józsi! igaz ember vagy!”
– olvashatjuk az énekesnő közösségi oldalán. 


Az utolsó közös képük

Tóth Gabi, ahogy testvére, Vera is imádja az állatokat, mindketten több kutyát tartanak, és elfoglaltságaik ellenére mindig tudnak hasznos időt szánni rájuk.

Emellett Gabi régóta támogatja az Állatvédőrség munkáját, és kiáll az állatvédelem fontossága mellett. Nagyon sok szeretetet kap saját kedvenceitől, de úgy érzi, egyre jobban elfajulnak a dolgok az országban.

„A természet, az élővilág csodálatos élményeket ad meg kellene becsülni ezeket a kincseket.”

Gabi szedett már össze 3 méteres láncot a nyakában húzó kutyát az autópálya mellől, és mivel rémes állapotából feltételezte, hogy előző gazdájánál nem lehetett jó élete, így azonnal örökbe fogadta az ebet, aki elhanyagolt kinézete miatt a Chubakka nevet kapta. Piszkét még Megasztáros korában kapta, hosszú éveket tölthettek együtt.

„A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!” – Gabi ezzel az idézettel búcsúzott Piszkétől.

 

Egy kutya elvesztésekor érzett gyász felér egy családtag elvesztésével

Sajnos Alföldi Róbert is nemrég búcsúzott kedvencétől

II. Erzsébet királynő is utolsó kutyáit tartja

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Tóth Gabi
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...