A világ legkutyabarátabb szomszédja

Mindenki ismeri a szomszéd kutyát: van, aki csak perlekedik egész nap, de vannak lelkes egyedek, akik úgy viselkednek, mintha minimum hozzánk akarnának költözni. Ilyen volt Jennifer kert szomszédja is. Penny ízületeit sem kímélve ugrált egész nap, hogy legalább a fa kerítés tetején keresztül láthassa, mi folyik odaát. Jennifer, a világ legkutyabarátabb szomszédja elintézte neki, hogy lássa.

A kaliforniai Jennifer Bowman igencsak jól szórakozhatna a fel-felbukkanó kutyafejen a kerítés fölött, de kezdte megsajnálni az izgága Penny-t. Úgyhogy kerítését nem sajnálva kémlelő lyukakat készített neki.„Meguntam az állandó ugrálását, reggeltől estig ezt nézem. Úgyhogy készítettem neki pár leselkedő pontot. Szerintem szereti” – meséli Jennifer.

A hölgy arra is figyelt, hogy ergonómiailag megfelelő legyen a kémlelő állás, így Penny orra külön lyukat kapott. Ezzel a fantasztikusan kreatív és kedves megoldással Penny legvadabb álmait váltotta valóra: nem csak hogy az egész kertjükre rálát, de még kutyájukkal is össze tudnak szagolni – persze, amikor a szomszéd ebnek is van kedve köszönni.

Néha csak pár fúrt lyuk kell ahhoz, hogy egy kutyát boldoggá tegyünk – ami többet ér, mint egy kerítés. Azóta már más is előszeretettel alkalmazza ezt a módszert, például a kertek utcafrontján: így a lelkes házőrzőknek nem kell megbolondulni az átláthatatlan kerítés mögött, hanem szépen szemmel tarthatják az utca történéseit.

 

A gazdik kreativitásának semmi sem szabhat határt:

6 kreatív kutyakakitlanítást serkentő módszer

Túlzásokba eső gazdik? Olyan nincs!

Ötletes újdonság egyke kutyáknak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...