Országossá szeretnék bővíteni az ingyenes mikrochip leolvasó hálózatot

Országossá szeretnék bővíteni az ingyenes mikrochip leolvasó hálózatot

2017 ÁPR 25  |  Hírek

Tudtad, hogy évente, közel 200 kutya jut vissza az eredeti gazdájához az ingyenes mikrochip leolvasó hálózat segítségével? A Vigyél Haza Alapítvány most azon dolgozik, hogy ingyenes mikrochip leolvasó hálózatukat országossá terjesszék ki. Ehhez keresnek kutyabarát helyeket. 

Csak Budapesten több mint 30 kutyabarát étterem, kávézó, szálloda és önkormányzat segíti a munkát és a Vigyél Haza Alapítvány három önkéntes állatorvosa azonosítja a leolvasott chip adatokat.

Most igyekeznek lépni egy nagyot! Ingyenes mikrochip leolvasó hálózatukat országossá terjesztik ki! Ehhez keresik olyan kutyabarát éttermek, kávézók, szállodák jelentkezését, akik vállalkoznának erre az önkéntes feladatra. Természetesen valamennyi chipleolvasó helyet feltüntetik népszerű, Vigyél Haza kutyakereső alkalmazásunkban is, hogy bárki megtalálhassa az országban a hozzá legközelebbi leolvasó helyet.

Ha ismersz olyan helyet, ami jelentkezne chipleolvasó helynek, akkor írj Facebook privát üzenetet az Alapítványnak, vagy emailt az [email protected] címre.

A kutyakereső alkalmazásban a kutyabarát.hu csapata is részt vesz. Itt tudhatsz meg többet, sőt le is töltheted ingyen a mobilodra!


Ezek is ide kapcsolódnak:

Kutyabarát Balaton Élménykalauz készül a felhőtlen kutyás kikapcsolódáshoz

Állatbarát belváros

Már vidéki étteremben is található mikrochip leolvasó

Mobil applikáción a kutyaelsősegély

Megújult szolgáltatások és partnerek a Vigyél Haza mobil applikációjában

 

 

(kutyabarát.hu)

Hozzászólás