A legjobb kávézó az, aminek saját kutyái vannak

Hiányoznak a kedvenceid, ha utazol? Ilyen is van egy ázsiai országban: jó hírt adni arról, hogy a húsfarmok mellett olyan kávézó is üzemel Szöulban, Dél-Koreában, ahol azonnal otthon érezheted magad: ugyanis a hely saját kutyákat tart. Tizenkettőt.

A Bau House Dog Caféban, ahogy belépsz, azonnal megrohamoznak a négylábú, farkcsóválós ebek. És nem az ott kávézó embereké, hanem a hely saját kutyái, összesen tizenketten vannak.

Az italok ára nem épp olcsó: egy átlagos kávé 8 dollártól indul (kb. 2400 Ft), de cserébe belépő fizetése nélküli korlátlan szeretetetben részesülhetünk. Illetve pontosan 30 percig, ha ezt túllépjük, még egy kicsit fizetnünk kell.

A kávézó két részre van osztva: ahol a kis- és a nagy kutyák tartózkodnak, hogy választhassunk, illetve eb-hotelként is működik a hely, így mindig van kivel eltölteni a kávészünetet. Pár dollárért még jutalomfalatokat is lehet nekik venni.

Sőt, Szöulban még olyan farmot mintázó kávézó is működik, ahol egy bárányt simogatva kortyolhatjuk el a feketét.  Egy állatszerető ember biztosan otthon érezné magát ezeken a helyeken.

 

Téma ajánló:

Amerikába menekítik a kutyákat a Dél-Koreai húsfarmokról

Taiwanon mostantól tilos a kutyahús fogyasztás

Így segít a kávézó tulajdonos a kóbor kutyákon

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: seektheworld
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...