Saját egészséges fagyizót kaptak a kutyák Mexikóban

Saját egészséges fagyizót kaptak a kutyák Mexikóban

2017 ÁPR 11  |  Hírek

Az édesszájú ebek most tökéletesen kielégíthetik a fagyi utáni sóvárgásukat: Mexikó City-ben megnyílt az első fagyizó kutyáknak – persze a gazdik sem maradnak nyalánkság nélkül, de legalább már senki nem harapja le tőből a tölcsérüket.

A betérő látogatók számos tölcséres és pálcikás termék közül választhatnak, amelyet kimondottan az állatoknak készítenek. A klasszikus, embereknek készített fagylaltban lévő anyagok károsak lehetnek a kutyák fogainak és gyomruknak, akár hasmenést is okozhatnak, de ezeket a fagyikat direkt nekik szánták.

A gombócok a natúr joghurt mellett ún. tejsav baktériumot is tartalmaznak, amelyek segítik kedvencünk emésztését. A termékeket úgy készítették el, hogy emberi fogyasztásra is alkalmasak.

Legyen az tölcsér, pálcika vagy kehely: nem kérdés, hogy a kutyák minden formáját imádják a szuper szolgáltatásnak - és persze gazdáik is értékelik a különleges gesztust.

És ami még fontosabb: Magyarországon is létezik hasonló: a 2015-ben az Év Kutyabarát Cukrászdája címet elnyert La Mimosa Cukrászda kínálatában a májkrémes fagyit is megtaláljátok. De már pékséget is kaptak itthon a négylábúak: látogassatok el a FLASH Kutyapékség egyik üzletébe Budapesten.

Szép is az, mikor a fagyi az élet.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Huffington Post

 

Hozzászólás