Amerika kapitány menhelyen forgatott, kutyával tért haza

Chris Evans, az Amerika kapitány sztárja a filmvásznon kívül is igazi hős: amellett, hogy rendszeresen látogat el gyermekkórházakba, valódi kutyabolond. Sőt, tavaly a „Gifted” című film készítése alatt egy menhelyen forgattak, ahol Chris beleszeretett egy kutyába, és egyszerűen örökbe fogadta. 

Előző kutyája, East 2013-ben pusztult el. Pár évvel később Chris úgy gondolta, újra készen áll egy új kutyára, amikor a menhelyen szembekerült vele Dodger.

„Az utolsó jeleneteket forgattuk a gyepmesteri telepen, egy kennelnél. Ott sétáltam, és arra gondoltam, vajon ezek vajon színész kutyák, vagy valóban gazdira várnak? Biztos voltam benne, hogy itt élnek a menhelyen, így elkezdtem fel-alá sétálni, és akkor megláttam egy kis jampecet, aki egyszerűen nem tartozott a többi közé” – mesélte a színész.

„Nagyjából egy évesre saccolták, úgy viselkedett, mint egy kölyök, rengeteg energiával, de közben nagyon jó kutya volt. Szereti a kutyákat, a gyerekeket, tele van szeretettel.”

Úgyhogy Chris és Dodger már együtt távoztak a forgatás után. Azóta mindent együtt csinálnak: játszanak, edzenek, alszanak, forgatnak.

„Minden játékra kapható: a kutyák annyira király állatok! Egyszerűen nem tudom elégszer mondani. Kutya függő vagyok. Dodger a párnámon alszik, és reggel egymás arcában ébredünk.”

 

Érdekes témáink:

Bezárt a legutolsó londoni agár versenypálya

Házhoz szállította a pizzafutár az utcán bóklászó kutyát

A tiszteletes kutyája könnyedén ráveszi a gyerekeket az olvasásra

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...