Minden pénzét egy helikopterre költi, hogy kezelésre tudja vinni kutyáját

Ruby életét mindenre elszánt és odaadó gazdája mentette meg, és azóta is ő tartja életben. Mark kutyájának megduzzadt agya miatt egy speciális kezelésre van szüksége, ami távol van az otthonuktól, így gazdája vett egy helikoptert, hogy legalább az utazás ne tartson olyan sokáig a kutyának. Minden pénzüket erre fordítják.

Mark Pearson kutyájáról kiderült, hogy agya akkora, hogy szinte szétfeszíti a koponyáját, így speciális kezelésre szorul. Sajnos újabb problémát jelentett a távolság is: annyira ritka ennek a betegségnek a kezelése még Angliában is, hogy Mark-nak minden alkalommal egy 187 mérföldes (300 km-es) utat kell megtennie beteg kedvencével.

Ezért Mark úgy gondolta: ha már horribilis összegeket fizet ki a kezelésekért és az utazásra, akkor legalább gyorsan és kényelmesen tegyék meg a hosszú utat. Így inkább beüzemelte helikopterét.  

A kezelés és a helikopter működtetése nagyjából 14 ezer fontba (közel 5 millió forintba) kerül.

„Ez egy nagyon drága módja az utazásnak – de nem lett volna más lehetőségem, a helyi állatorvosok nem vállalták. Ő a mi kutyánk, a gyermekünk, mindezt megéri, ha még pár közös évet kapunk” – mesélte Mark.

Ráadásul Ruby imád repülni, mindössze annyi a megkötés, hogy neki is zajvédőt kell viselnie, nehogy hallása károsodjon.

 

Cikkajánlónk:

Annyira imádja kutyáit, hogy műlábait hozzájuk illőre terveztette

Őssejt-kezelés kutyáknak már itthon is

Diabétesz a kutyáknál – tünetek, kezelés

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...