Egy ember, aki 20 éve tesz az Illatos úti árva kutyákért

Arról az állatorvosról írunk nektek, aki idén 20 éve gyógyítja az Illatos úti beteg, sérült kutyákat, és dolgozik az árva ebek örökbe adásáért. Dr. Kozma Tamást nem mindenki ismeri, mert nem helyezi magát előtérbe, de a megbecsülést maximálisan megérdemli.

Dr. Kozma Tamás kisállatgyógyász szakállatorvos, az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat vezető állatorvosa mindenkinek segít, aki erre kéri. Kiegyensúlyozott személyisége nyugalmat áraszt: tényszerűen, hozzáértően, közérthetően, végtelen türelemmel magyaráz, nem ragadják el a szenvedélyek, pedig erre gyakran, minden oka meglenne. Szakmai irányításával az elmúlt tíz évben a telep állatorvosi munkája folyamatosan fejlődött.

Tíz éve dolgoznak közösen a fővárosban. – „Így lett hőszigetelt gumiszőnyeg valamennyi külső kennelben, színes ultrahang berendezés a korai vemhesség és a daganatos betegségek felismerésére, nagy teljesítményű infra lámpák a kölyökkutyák számára, kutya-futópad a nagy mozgásigényű állatoknak és még számtalan gyógyszer, teszt eszközök és labor vizsgálat.”

Humánus és eredményes munkájáról leginkább azok tudnának beszélni, akik nem tudnak emberi nyelven szólni, ők csak gesztusaikkal, tekintetükkel üzennek, ezért mi elmondjuk helyettük is:

Köszönjük Tamás!

Ezeket is ajánljuk:

Az állatorvos, aki ingyen kezeli a hajléktalanok kutyáit

Út a jövő állatorvoslásába – a minimális beavatkozással járó sebészet

A kislány, aki egy rendelőnek ajándékozta szülinapi pénzét

(kutyabarát.hu)

Forrás: Vigyél Haza Alapítvány
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...