Saját KB bal
Saját KB jobb

Plasztikáztatták kutyájuk fülét, hogy úgy nézzen ki, mint a Maszk című film főszereplője

Hatalmas negatív komment áradat zúdult arra az orosz családra, akik csak azért műttették meg Jack Russel Terrierjük füleit, mert nem hasonlított eléggé a Maszk című filmben szereplő ugyanilyen fajtájú Milo-ra. 


Milo a Maszk című filmből

Nem tartották elég hosszúnak kutyájuk füleit, és nem tetszett nekik, hogy felfelé álltak. Először megpróbálták maguktól a számukra megfelelő irányba terelni a füleket, mégpedig súlyok segítségével, de ragasztóval is próbálkoztak. Mivel ezek az ötletek sorra meghiúsultak, és a kutya füle még mindig felfelé állt, így plasztikai sebészhez fordultak.


Egy felfelé álló fül – Stock image from Rex Shutterstock

„Az orvos megpróbált meggyőzni bennünket, hogy ne tegyük, de akkor már eldöntöttük, hogy sokkal csinosabb lesz így” – mondta Marina, a kutya tulajdonosa.

Az orvos figyelmeztette a családot, hogy teljesen felesleges műtétnek teszik ki az ebet, de a família hajthatatlan volt. Így az orvos – az állítólagos ellenérzései ellenére – elvégezte a műtétet, ahol a porcot kellett roncsolni, hogy a fül más formát vegyen fel.

A család kiállításra is szerette volna vinni a terriert, de füle állása miatt soha nem tudott volna nyerni a fajtatársakkal szemben.

Ahogy a történet kikerült a nyilvánosság elé, azonnal nekiestek a családnak, legtöbben kegyetlennek, szívtelennek és öncélúnak minősítették őket.

 

Még több meghökkentő történet:


Birkának mondta kutyáját egy férfi, hogy ne kelljen ebadót fizetnie

A házaspár a reptéren hagyta kutyáját, mert nem voltak rendben a papírjai – megfagyott

Kitetoválta kutyáját egy brazil tetováló

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...