Saját KB bal
Saját KB jobb

A cipő nélküli kisfiú a pulóverét adta a fázó kóbor kutyának

A szabadúszó filmes, Mohammad Belaal Imran éppen Karaci-ban, Pakisztánban fotózott, mikor egy kóbor kutyára lett figyelmes, aki pulóvert viselt. Amikor egy fényképet szeretett volna készíteni a különös látványról, a kutya hirtelen odaszaladt az őt hívó kisfiúhoz – a gyereknek cipője sem volt, de mint kiderült, a pulcsit ő adta az utcán élő kutyára, mert hideg van.

„Amikor le akartam fotózni, egyszer csak hallom: Jaggu, Jaggu! – a kutya odafutott a fiúhoz, teljesen odavolt érte, játszott vele; még sosem láttam kóbor kutyát így örülni valakinek, aki minden nap eteti. A fiú volt az, aki odaadta a pulcsiját a kutyának, mert kezd hidegre fordulni az idő” – írta Mohammad a közösségi oldalára feltöltött fotókhoz.

A kisfiú kora és életkörülményei nem ismertek, de Mohammad szerint egyike azoknak a megszámlálhatatlan „utcagyereknek”, akik Pakisztánban gyerekmunkával tartják fenn magukat – így a kóbor kutya iránt tett gesztusa még magasabbra értékelhető. Bár saját cipője sincs, de jó szíve annál inkább: a kutyában meglátta azt, ami érték az életben – és mindezt mosolyogva.

Amióta a fotó megjelent a médiában, rengeteg ember jelezte, hogy szeretne segíteni a kisfiúnak és a kutyának egyaránt, így létrehoztak egy profilt a támogatásukra, ahol a felajánlásokat meg lehet tenni a gyerek taníttatásának támogatására és a kutya megfelelő ellátására.

 

További megható történetek itt:

Egy légiutas kísérő és egy hálás kóbor eb egymásra találása

Egy kóbor pit bull védett meg egy idegen nőt

Egy kóbor kutya a rendőrkapitányságon találta meg új otthonát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...