Enrique Iglesias kutyája beszállt az internet legújabb kihívásába

A „Mannequin Challenge” a legújabb őrület. Lényege, hogy a résztvevők teljesen mozdulatlanná merevedjenek életük egy-egy jelenetében. Enrique Iglesias kutyája, Jack mindenkit kenterbe vert. A világhírű énekes egyébként annyira rajong kutyáiért, hogy 15 napnál nem hajlandó többet külön tölteni tőlük.

Kutyája, Jack ezzel a diszkrét jelenettel szállt be a mozdulatlansági versenybe.

Enrique  hatalmas kutyarajongó, főként a retrieverek nagy szerelmese. Lucas és Granny összeszokott páros volt, de sajnos pár éve Lucas elveszett, és Enrique legnagyobb igyekezete ellenére sohasem lett meg.

Őt követte egy „új” Lucas: egy német juhászkutya, akit örökbe fogadott, és azóta is aktívan támogatja a német juhászkutyák fajtamentését. Majd Granny és Lucas halálával egy nehéz időszak kezdődött, de utána jött harmadik kutyája, Jack.

Minden fellépését és munkáját úgy próbálja alakítani, hogy ha nem tudja magval vinni, akkor maximum 15 napot kelljen távol töltenie kedvenceitől, mert úgy gondolja: 15 nap már túl hosszú idő külön lenni tőlük.

Életében többször előfordult egy furcsa körforgás: kétszer is el kellett végleg búcsúznia egy-egy kutyájától, mikor épp aktuális új albuma megjelent.

Számára a nyaralás az, mikor minden sztárságot levetkőzve egyszerűen csak együtt lehet négylábú barátaival.

 

Még több ismert ember:

Orlando Bloom mentette meg a sérült kutya életét

Peter O’Tool kutyarajongó volt

Hírességek sztárolják az öröke fogadásra váró kutyákat

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Celebrity Dog Watcher, Today, Fanpop, Dogspired, Coolspotters, Celebuzz

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...