Saját KB bal
Saját KB jobb

Fogadj örökbe egy mentőkutyát karácsonyra!

Na nem arról van szó, hogy leghűségesebb társaikat megunták és meg akarnak tőlük válni, sőt. A mentőkutyák munkájának hosszútávon történő képzését, ellátását szeretné megoldani a Mancs a Kézben Egyesület, közelebb kerülve a támogatókhoz. Minden önkéntes mentőkutya-vezető szabadidejében munka időn kívül képzi a kutyáját, ez anyagilag igen megterhelő. Ezért hívták életre ezt a programot, mely karácsony után is folytatódik. Mert ők értünk vannak.

A mentőkutyák örökbefogadásának általános feltételei

Az örökbefogadás a mentőkutyák esetében azt jelenti, hogy bárkit megillet a kitüntető „nevelőszülő” cím, aki kiválasztja kedvencét és bizonyos pénzadománnyal támogatja. Az örökbefogadás egyéves időszakra szól, de bármeddig meghosszabbítható. Egy állat örökbefogadása nagyon figyelmes dolog ajándéknak is kiváló. Az örökbefogadás jelképes! Az örökbefogadott mentőkutya a gazdájánál marad és tulajdonjoga nem változik. Egy mentőkutyának több örökbefogadó nevelőszülője is lehet. A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége sincs az örökbefogadott mentőkutyával kapcsolatban.


Arden

– Az örökbefogadást e-mailen ([email protected]) kezdeményezheted

Benson

– Évente kétszer megrendezésre kerül a mentőkutyák örökbefogadói nyílt napja. Itt lehetőség van figyelemmel kísérni a mentőkutya fejlődését, beszélgethetsz a gazdájával és részt vehetsz a tréningeken.


Mango

– Havonta küldenek e-mailt az örökbefogadott mentőkutyáról.


McAfee

– Évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya. 


Neo

– A befizetett támogatást a Mancs a Kézben Egyesület az önkéntes mentőkutya-vezetők támogatására fordítja mely magában foglalja a  mentőkutyák képzését, oktatását, állatorvosi ellátását felszerelések megvásárlását és kényelmük biztosítását.

Ninja

Az örökbefogadást átutalással tudod fizetni, ezt követően küldj egy e-mailt a [email protected]-ra, melyben neved mellett a számlázási címet is megadod, illetve e-mail címed, ahol tarthatják veled a kapcsolatot.

Név: Mancs a Kézben Egyesület

Számlaszám: CIB Bank: 10701324-68530466-51100005


Norton

Támogató klub

1. Sok kicsi sokra megy tagság: Hisszük és valljuk, hogy a jó szándékú emberek több pici támogatása és önfeláldozása viszi előre munkánkat. Éves örökbefogadás minimális összege 5.000 Ft, cserébe Nevelőszülői oklevelet és a havi hírlevelet is kapsz tőlünk e-mailben.


Yahoo

2. Gondoskodó tagság: Éves nevelőszülői gondoskodás minimális mértéke 10.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét kapsz ajándékba. Gondoskodásunk jeléül rendszeresen küldünk fotót és videót az örökbefogadott mentőkutyáról.

3. Megbecsülés tagság: Az éves megbecsülés minimális mértéke 20.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet, az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét és egy mentőkutyás pólót kapsz tőlünk a megbecsülésünk jeléül a fotók és videók mellé az örökbefogadott mentőkutya hétköznapjairól.


Zombi

4. Befektetés a jövőbe tagság: Ezen klub tagjai tetszőleges összeggel tudják támogatni a mentőkutyát. Éves tagság esetében ez minimum 50.000 Ft, mely személyes meglepetésekkel és kivételes kiváltságokkal jár az ajándékok mellett. Közös fotót adunk az örökbefogadott mentőkutyával. Előre egyeztetve évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya.

 

Mancs a Kézben Egyesület tagjai és mentőkutyái 

További kérdés esetén írhatsz e-mailt a [email protected]–ra vagy hívd a 06/30/511-73-10 számot.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...