21 milliós nézettségű zenei videó menhelyi kutyás módra

Az OK GO egy eredetileg Chicago-ból indult rockbanda. Híresek a vicces, kis költségvetésű, vágatlan zenei videóikról. Az „White Knuckles” című számuk más szempontból is érdekes: a klipben hihetetlen összhangban dolgozik 12 fantasztikus menhelyi kutya – és még egy.

A négylábúak mindegyike korábban menhelyeken élt. A felvétel különlegessége, hogy egyetlen kameraállásból rögzítik, és a végleges verzió vágatlan. Mindössze két hétig tartott a betanulási időszak, ebből egy hétig már a zenekar tagjai is együtt gyakoroltak az ebekkel.

A kiképző szerint a legnehezebb feladat a „forgatott polc volt”, mikor a kistesű kutyákat liftként szállították le-föl a zenészek.

Összesen 124-szer vették fel a jelenetet, ebből 30 volt teljesen befejezett, és 10-et találtak a fiúk kiválónak. A kiválasztott felvétel a 2. forgatási napon készült el, a 72. volt a sorban.

A zenekar egyébként jótékony akcióiról is híres: támogatták már a Katrina hurrikán áldozatait, és hajléktalanokat. 

A kutyás videó értékesítésével a banda vidéki állatmenhelyeket és az ASPCA-t (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals, az egyik legnagyobb amerikai állatvédő szervezet) támogatja, az utolsó kép pedig azt hirdeti: a videóban szereplő kutyák már gazdára találtak, de még sokan várnak otthonra, így a fiúk arra is fel tudták használni a nézettséget, hogy a menhelyi örökbe fogadásra bátorítsák az embereket.

De ki találta meg a kakukktojást?

 

És még további kutyás videók:

Egy megindító videó hűséges négylábúinkról

Négylábú videósok, avagy egy esküvő kutya szemmel

A legcukibb kutyás karácsonyi videó

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...