Saját KB bal
Saját KB jobb

Zacskóban akasztottak 3 kölyköt a menhely kerítésére

Nem, ez nem egy Lidl reklám. Ez Magyarország, 2016 novemberében, amikor valaki úgy intézheti el a felesleges szaporulatát, hogy egy nejlon zacskóban a kerítésre akasztja. Ilyenkor elgondolkodunk: vajon hálásak is legyünk, hogy egy menhelynél hagyta, és nem az erdőben?

November 4-én került a karmacsi Elisabeth menedék gondozásába az a három, mindössze pár hetes kölyökkutya, akiket egy bevásárló szatyorban akasztottak ki a szervezet kerítésére éjszaka.

Sajnos hazánkban nem hogy nem egy ilyen eset fordul elő, hanem kezd minél inkább tömeges jelenséggé válni. Sőt, valaki ennél sokkal alaposabb munkát is végez, nemrég számoltunk be, hogy össze kötözött lábú és szájú kölyköket hagytak magukra egy zsákban az erdőben, így akár még értékelhetnénk is, hogy jelen illető egy menhelynél hagyta a kölyköket. De nem tesszük. Nem lehet elég tartalmat szentelni a kutya ivartalanítás fontosságának.

„Szerencsére most már biztonságban vannak, 2 kislány és egy kis fiú név szerint Léda, Lara és Lupin. Oltási programjukat hamarosan megkezdjük” – olvasható a szervezet közösségi oldalán.

 

További hasonló, megrázó híreink:

Elköltöztek, a lommal együtt a kutyát is otthagyták

17 kutyával szaporított egy panellakásban

Túlélte a hét összekötött szájú, zsákba tett kutyus Monoron

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...