Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatok Világnapja a Noé Állatotthonban

Fantasztikus napot töltöttünk a Noé Állatotthonban vasárnap, az Állatok Világnapján. Természetesen ezen a Noés rendezvényen is minden az állatok körül forgott, olyannyira, hogy a program elején még egy szarvas is kikíváncsiskodott hozzánk a gazdasági udvarról. Az állatvédelem mellett azonban a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet is nagy szerepet kapott. 

A Noé Állatotthon színes programokkal kedveskedett a látogatóknak. Volt kalandpark, mászófal, állatorvosi tanácsadás, kutyás bemutatók, vegetáriánus főzőshow, és fantasztikus koncertek: Náray Erika és Berdisz Tamás bájos interaktív gyermekkoncertje, Bolba Éva és a JAZZterlánc, a Z-Drums karneváli dobosai, majd Tóth Vera gyönyörű hangja koronázta meg a délutánt, aki nagy állatbarátként évek óta fellép az állatotthon rendezvényein.


Mamba kutya is kilátogatott, aki korábban a Noé Állatotthon Cane Corso fajtamentő csoportjának mentett védence volt, jelenleg pedig már a Kutyabarát.hu csapat tagja (Fotó: Kutyabarát.hu)
A rendezvényen ott voltak kedves partnereink is a Wash and Vau kutyamosó, aki nem először támogatta az állatotthont önkiszolgáló kutyamosó berendezése rendelkezésre bocsátásával, valamint a Dogsurf, a szimpatikus kutyaszitter szolgáltató.

Fotó: Suhai Éva

Nagyon jól éreztük magunkat, jövőre is ott a helyünk!

Támogassátok Ti is a Noé Állatotthon Alapítványt! Részletek ITT.

Képek a Noé Állatotthonról (fotók: Suhai Éva):

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...