Megnyitott a Flash kutyapékség Budán

Megnyitott a Flash kutyapékség Budán

2016 SZEPT 27  |  Hírek

Mindegyik kutya egyedi. Így van ez a Flash kutyapékség kínálatával is: nem csak szépek a kézzel készített, egyedi sütemények, de egészségesek is, és ami a legjobb: egytől egyig kedvenceinknek készülnek. A pesti után végre megnyílt a budai üzlet is.

Kekszek, sertésmájas torta, sütőtökös cupcake, kacsamájas körtés pite, hamarosan pedig érkezik a kutya macaron. Nem csoda tehát, hogy a Flash kutyapékség vezetője, Jókai Tímea szerint még olyan vendégük is van, aki kutya nélkül is jár hozzájuk. A kínálatban fő az egészség: az emberi fogyasztásra is alkalmas finomságokban nincs só, cukor, tartósítószer és mesterséges adalékanyag.

Ha ez még nem volna elég, a pékséghez tartozik egy körbekerített kis kert is, amit a kedves lakók engedtek át a kulturált négylábú vendégeknek.

A „Szedd magad” asztalon elérhető kimérős keksz és a támogatók megvásárolható hasznos kutyás termékei (bögrék, táskák, fakanalak, játéktároló doboz, etetőtál, névre szóló fa póráztartó és még sorolhatnánk) mellett különböző étrend kiegészítőket, például csipkebogyó- vagy zöldkagyló port is találunk.

A westie imádók pedig külön boldogok lehetnek: a Westie Rescue Hungary adománypolcon bőséges a kínálat: a bevásárló kocsi bilétától a tollig minden westie-s tárgyat meg lehet találni. A termékek eladásából befolyt teljes összeget a fajtamentés munkájára fordítják.

Ha kutyátok megkíván egy kis péksütit, Pest után most már Budán is tudtok hova menni: irány a Flash!

 

Lepjétek meg kedvenceiteket valami különleges finomsággal! A különleges kínálatról itt olvashattok tovább.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Hozzászólás