Egy gyönyörű németjuhász lett Kaposvár legszebb kutyája

A német juhászkutyán kívül labradort, kuvaszt, tacskót és magyar vizslát is látni lehetett a szombat délutáni ötödik kaposvári szuper-eb fesztiválon, ahol a felelős állattartás jegyében a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület jóvoltából állatokat is örökbe lehetett fogadni. A rendezvényt Dér Tamás alpolgármester nyitotta meg – írja a sonline.hu.

Szépségverseny, agárfuttatás, örökbefogadásra váró kutyák felvonulásán kívül vadászkutya bemutató is kiegészítette a rendezvényt, melyre a megye távolabbi részeiből is vártak vendégeket. Digitális képek sokaságán örökítették meg a kedvenceket, szelfiző tinik egymás után fotók tucatjait készítették, s a Best Dog kaposvári kutyaiskola is bemutatót szervezett. A kaposvári Gelencsér György egy gordon szetter boldog tulajdonosa. Tara karácsonykor lesz hat éves: fegyelmezetten viselkedett, szemlátomást jól bírta a forgatagot.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit nyilatkoztak a rendezvény résztvevői, illetve megnéznétek a versenyen induló négylábúakat, akkor kattintsatok a Sonline.hu oldalára!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás és fotó: sonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...