Saját KB bal
Saját KB jobb

A bébi delfin egy négylábúnak köszönheti az életét

Leila és gazdája Észak-Wales tengerpartján sétáltak. A gazdi a gyönyörű táj fotózásával volt elfoglalva, amikor arra lett figyelmes, hogy kutyája izgatottan ugatni kezd, és próbálja felhívni valamire a figyelmét. 

A walesi Criccieth közelében meseszép tájak találhatók, melyek rengeteg fotótémát kínálnak. Leila gazdája is fotós szenvedélyének hódolt éppen, amikor kutyája ugatására lett figyelmes.

„Miközben a tengerparton bóklászott, egyszer csak izgatottan ugatni kezdett… egyértelmű volt, hogy talált valamit” – mondta a gazdi a lifewithdogs.tv-nek

Ahogy a férfi közelebb ért, észrevette, hogy egy bébi delfin a part menti nagyobb köveken rekedt és nem tud visszajutni a vízbe. Hiába próbálkozott a hullámok hátán visszaúszni, a kövek fogva tartották. A férfi látta, hogy egyedül nem fog tudni „vízre szállni”, ezért gyengéden felemelte és a mélyebb vízbe tette a rémült kicsi állatot.

„Aztán még egy ideig a helyszínen maradtunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a delfin gyerek a mélyebb vizek felé vette az irányt és nem a part felé úszik.” –  mondta Leila gazdája.

A kis delfinnek óriási szerencséje volt, hogy rátaláltak, hiszen több mérföldes körzetben senki sem tartózkodott. Ha Leila nem figyelmezteti a gazdit, hogy van valami, illetve valaki a vízben, akkor a bébi delfin nem valószínű, hogy túlélte volna a kalandot.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: lifewithdogs.tv
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...