Egy megindító videó hűséges négylábúinkról

Ez az igazán szívhez szóló rajzfilm elgondolkoztató módon mutatja be a kutya és a gazda kapcsolatát. A kutyatartás hosszú időre, akár 10-15 évre szóló kötelezettségvállalás, ami alatt számtalan élethelyzetbe kerülhetünk. 

Fontos lenne azonban mindig szem előtt tartani, hogy hűséges négylábúink életében mi, gazdik vagyunk a legfontosabbak. Mi vagyunk azok, akiket imádnak, akiket feltétel nélkül elfogadnak, akikért akár tűzön-vízen átmennek, és akikért adott esetben életüket is képesek feláldozni. Önzetlenségükért „cserébe” nem kérnek egyebet, csak egy kis szeretetre, törődésre vágynak, arra, hogy minél több időt tölthessenek velünk. 

A videót végignézve talán sokan magunkba nézünk egy kicsit és önkritikát gyakorolva ráeszmélünk arra, hogy bizony sokszor elhanyagoljuk őket. A folyamatosan változó életkörülményeink, egy új barát / barátnő felbukkanása, házasság, gyermekszületés, de akár a mindennapi rohanás, a sok tenni-, és intéznivaló, a munkahelyi-, és magánéleti problémák mind-mind azt eredményezik, hogy akaratlanul ugyan, de kutyáink háttérbe szorulnak életünkben.

Mindig jusson azonban eszünkbe, hogy négylábú barátainknak mi jelentjük a nap, a hét, az év és az életük fénypontját!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: animaltube
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...