Idén is lesz Westivál!

Idén is megszervezésre kerül az egyedülálló Westivál, ugyanis 5. születésnapját ünnepli a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület. A szervezők minden évben színvonalas rendezvénnyel készülnek, most újabb meglepetéseket is tartogatnak az érdeklődők számára.  

Nem kétséges, hogy a program az év egyik legjobb kutyás mókájának ígérkezik, ahová az ország minden szegletéből érkeznek a látogatók (sőt még környékbeli országokból is). A helyszínt ismét az idilli dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskola biztosítja.
Népszerű programokkal várnak minden érdeklődőt, külön figyelembe véve a gyerekek és a négylábúak érdekeit.

Többek között lesz kutyaszépségverseny, tombola értékes nyereményekkel, kutya-gazdi fotózás, pónilovaglás, előadások, jótékonysági sütivásár, kutyás bemutató és a Star Wars sztárjai is tiszteletüket teszik. 

Állatorvosi felügyelet, illetve kutyafizioterápiás, táplálkozási (BARF) és kutyanevelési szaktanácsadás is elérhető lesz a nap folyamán. A rendezvényen árusok is részt vesznek, akik változatos portékákkal várják a gazdikat.

A Westivál jótékonysági alapokon működik, így a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület munkáját támogatják, akik minden résztvevőt ajándékban részesítenek. 

5 év alatt 270 Westie és Cairn terrier került a gondozásukba és a mentések száma folyamatosan nő, így a támogatásra különösen szükségük van!

Az esemény FB oldalát ITT találjátok:

További információk: Westie Rescue Hungary – www.wrh.hu

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

Belépő: 800 Ft / fő (10 éves kor alatt ingyenes)

A rendezvényt kizárólag jól szocializált, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni!

Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg a tavalyi rendezvény videóját:

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...