Külön meglepivel is várják a kutyákat a VárKERT Moziban

Moziajánló kutyabarátoknak. A Mancs mozifilm a kutya és gazdája közti barátságról, a bizalomról és a hétköznapi hősökről szól. A filmet a valódi Mancs, a miskolci Spider Mentőcsoport 2006-ban meghalt mentőkutyájának izgalmas története ihlette. A Kertmozi Truck, Budapest Főváros Önkormányzata és a Várkert Bazár jóvoltából augusztus 3-án akár kutyád társaságában is megnézheted a filmet, sőt, a kutyákat külön meglepetéssel várják!

Pejó Róbert rendező legújabb alkotását a világhírű magyar mentőkutya története ihlette, azonban a filmtörténete fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg. A Mancs c. alkotás egyben a magyar mentőkutyáknak is emléket állít. 

JEGYEK (max. 200 fő)

– A helyszínen korlátozott számban: 2000Ft,  elővételben a Várkert Bazár jegypénztáraiban keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között, illetve a www.varkertbazar.hu oldalon vásárolhatóak a jegyvásárlás menüpontban.

A jegy ára korlátlan popcorn fogyasztást tartalmaz! 🙂

A helyszínen Kertmozi Truck limonádék, szörpök, dél-balatoni borok és fröccsök, különféle sörök, valamint hazai, termelői alapanyagokból készült vegán, vega, laktóz- és gluténmentes ételek is kaphatóak!

A helyszín kutyabarát, a kutyusokat külön meglepetéssel várjuk!

Parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában.

///Eső esetén a vetítés elmarad, a jegyeket visszaváltjuk. Előzetesen váltott online jegyek árát automatikusan visszautaljuk, a Várkert Bazárban vásárolt jegyeket a helyszínen visszafizetjük.///

Időpont:

2016.08.03. szerda

kapunyitás: 19:00
vetítés: 21:30

A film magyar nyelven, angol felirattal kerül vetítésre.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/913303285446923/

A filmről bővebben: Mancs a mozikban

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...