Kutyái miatt került kutyaszorítóba a színésznő

Emlékeztek a Hősök című tévésorozatban szereplő, paranormális képességekkel rendelkező Claire Bennet-re? Az őt alakító színésznőt, Hayden Panettiere-t segítő szándéka és a kutyák iránti szeretete sodorta kellemetlen helyzetbe.

A színésznő évekkel ezelőtt vett magához két menhelyen élő kutyát, hogy gazdát találjon nekik. Az ideális otthon megtalálásáig egy hölgynek napi 30 dollárt fizetett, hogy gondoskodjon a rottweiler-labrador keverék Zanderről és a labrador-pittbull keverék Xenáról.

A kutyák ellátásának költsége az eltelt 6 évben már több mint 100 000 dollárra rúgott. A gondozó hölgy – saját bevallása szerint – mindent megadott a rá bízott négylábúaknak, a kényelmes fekhelytől kezdve a játékokon és rágcsálnivalókon át a parazitamentesítő szerekig, valamint egyéb extrákban is részesültek az ebek. A végösszeg pedig azért is ilyen horribilis, mert az állatorvosi költségeket is tartalmazza.


A színésznő igazi kutyabolond, fotó: dailystab.com

A filmsztárnak végre sikerült új otthont találnia mentett kutyái számára, így ők már egy hónapja nincsenek korábbi gondozójuknál, aki ennek ellenére még több ezer dollárt követel a sztártól.

Úgy látszik, Los Angelesben sem olcsó a kutyatartás.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás és indexkép: tmz.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...