Megnyitottuk a földvári kutyás fürdőhelyet

Még az eső és a szél sem tántorította el azt az elszánt csapatot, akik azon fáradoztak, hogy minden igényt kiszolgálva, és minél gyorsabban megnyithassa kapuit a kutyások számára a balatonföldvári kutyabarát fürdőhely. Ahogy a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület munkatársa frappánsan meg is jegyezte: „Mi úgy gondoljuk, az égiek is örömükben könnyeznek!” 

A Balaton déli partjának 3 települése már biztosan beírta magát a kutyás „történelemkönyvbe”, hiszen a kutyások egyik legnagyobb igényét elégítették ki: lehetőséget biztosítottak a kutyás fürdőzésre a Balatonban!

Balatonföldvár július elején jelezte, hogy az önkormányzat kijelölt egy területet, mely alkalmas lehet a kutyás fürdőhely kialakítására. A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület munkatársai lettek a „feladattal” megbízva, hogy a fürdőhelyet a kutyások számára megfeleleőn kialakítsák. A Kutyabarát.hu csapata örömmel nyújtott szakmai segítséget a projektben.


Fekete Tamás, a 
Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület alelnöke nyilatkozik a sajtónak (Fotó: Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület) 

Egyértelműen megállapíthatjuk, hogy gyönyörű kutyás fürdőhelyet kaptak a kutyatartók. A magas fák árnyéka, a nagy, 2500 négyzetméteres füves terület méltán lehet majd a kutyások kedvenc fürdőhelye. A terület nagyon egyszerűen megközelíthető, a Rákóczi Ferenc utcáról vezet be egy rövid sétány a fürdőhelyre, ahol táblák jelzik a házirendet is, melyet kérünk, hogy minden kutyatartó szíveskedjen betartani, illetve betartatni.


Az egyik etikett tábla (Fotó: 
Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület )

A földvári kezdeményezés rögtön egy együttműködést is hozott! Ugyanis a kijelölt kutyás fürdőhely közvetlen szomsédságában található a Hotel Három Hattyú, mely kutyabarát szálloda lévén a part felöli büféjét kinevezte „Kutyabarát büfének”, azaz elmondhatjuk, hogy a földvári kutyás fürdőhelynek saját büféje is lett.

   

Az időjárás ugyan az átadó hétvégéjén nem volt alkalmas a strandolásra, de Mamba kutya azért letesztelte a területet, és tetszett neki.

Hamarosan itt van azonban a strandidő, nyomás Földvárra, a kutyabarát fürdőhelyre!

Balatonfödvári Kutyabarát Fürdőhely

Hasznos és aktuális információkért keresd fel a Balatonföldvári Kutyabarát Fürdőhely weboldalát!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...