Mozgó büfé kutyáknak

A mozgó, vagy guruló büfék népszerűségi mutatója gyorsan ível felfelé a tengerentúlon. Szinte minden nagyobb városban lehet találkozni néhány ilyen büfés kocsival, ahol (eddig) a különleges, vagy speciális ízekre vágyó emberek igényeit igyekeznek kielégíteni. De mi a helyzet a kutyákkal? Rájuk senki nem gondolt a mozgó büfé ötletével?

De igen! Hol is máshol, mint Amerikában. Mostantól már négylábú barátaink sincsenek hátrányosan megkülönböztetve, számukra is elérhető a guruló büfé. Washingtonban Seattle Barkery néven indult útjára az első ilyen mobil büfé, kifejezetten kutyák számára. A választék még a legfinnyásabb négylábú vásárlók igényeinek is megfelel: szalonnás mignon, mogyoróvajas tök perec, csirkeláb, kacsanyak és számos egyéb ínycsiklandozó finomság közül válogathatnak a büfét gazdájukkal felkereső ebek.

Az ötlet kitalálói, Ben és Dawn Ford saját maguk készítik a finomságokat, és a kutyák elkezdték megszeretni az egyedi ízeket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egyre több helyre hívják a mozgó kutya-büfét. A napi menetrendet számos helyen közzéteszik és a vásárlók gyakran találkozhatnak a pár örökbefogadott kutyusával, Sherman-nel is.

Természetesen a büfében az éhes gazdikra is gondolnak, nekik humán menüvel kedveskednek.

Az üzlet felfejlődőben van, hamarosan a kedvencek másik nagy csoportja, a macskák is találnak majd kedvükre való falatokat a mozgó büfében.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: lifewithdogs.tv, youtube.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...