Egy vigasztalhatatlan kutya, akit a londoni buszon felejtettek

Sietünk, kapkodunk, szaladunk és feledékenyek vagyunk. A napi stressz ellenére, az azért túlzás, hogy valaki a buszon felejtse négylábú barátját. A minap Londonban pedig ez az elképesztő dolog esett meg.  Tényleg feledékenység, vagy valami más áll a háttérben?

A buszon felejtett eb teljes depresszióba esett és nem volt hajlandó mozdulni a hátsó ülésről. Látva a képeken ezt a borzasztóan kedves kutyát, elképzelhetetlen, hogy valaki „csak úgy” ott felejtse bárhol is.

A buszvezetőnek azonban megesett rajta a szíve és igyekezett gondoskodni az elárvult négylábúról. A sofőr, Amos Paul Mak látta, hogy két ember egy kutyával felszáll a buszra, de több megállóval arrébb már csak arra lett figyelmes, hogy a kutya egyedül száll le. A figyelmes vezető be is mondta a mikrofonba, hogy a gazda kövesse a kutyáját, de semmi reakció nem érkezett.

„Nagyon okos kutya, mindkét irányban körülnézett, amikor leszállt a buszról” – számolt be róla Amos. „De aztán meggondolta magát és inkább visszaszállt a buszra. Egészen a végállomásig utazott”. A személyzet próbálta megetetni, de nem fogadott el semmit, csak visszaült a buszra és a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen szomorkodott.

Amos – munkaideje leteltével – visszatért a buszvégállomásra, a kutyát még mindig a buszon ülve találta. Próbálta hazavinni, de nem tudta rávenni, hogy elhagyja a buszt. Miközben simogatta, érezte, hogy egyre idegesebb és egész teste remeg. A kutyus végül a buszon éjszakázott, reggel jött érte egy állatmentő. Egyelőre senki sem tudja, hogy azok az emberek, akik a buszon „felejtették”, az eredeti gazdái voltak-e. 

A Buster névre keresztelt ebnek a közösségi oldalakon próbálták megtalálni eredeti gazdáit (és visszaadni nekik, ha ők ezt megérdemlik), vagy ha ez nem sikerül, új szerető családot keresnek neki.

És most következik a happy end, melyről az eset után pár nappal számolt be a lifewithdogs.tv.

A buszon utazó kutyusról szóló cikkek és fotók bejárták az internetet, így az eredeti gazdi egy honlapon látta viszont elveszettnek hitt kutyáját. Paulina Rybak és a gyermekei rendkívül boldogok, hogy a séta alatt eltűnt ebük előkerült. A Boston névre hallgató kutyus néhány másodperc alatt lépett meg családjától és annak ellenére, hogy azonnal keresni kezdték már nem találták sehol. „Olyan boldog voltam, hogy elkezdtem sírni. Azt hittem soha többé nem látjuk” – mondta Paulina a Standard-nek. „Boston kölyök kora óta él velünk, és a gyerekek is vigasztalhatatlanok voltak, amikor eltűnt.”

A kutyust felkaroló buszsofőr pedig együtt örül a családdal. Mint ahogyan Amos beszámol róla, nemcsak ő maga, hanem kollégái is mindent megtettek azért, hogy megkönnyítsék és minél inkább stresszmentessé tegyék a buszon maradt – elkóborolt – négylábú éjszakáját. 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: lifewithdogs.tv
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...