Saját KB bal
Saját KB jobb

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

A HEROSZ Budapesti Állatotthona idén is szeretettel vár minden két és négylábú érdeklődőt június 6-án a szokásos nyári Nyílt Napjára, ahol az egész család egy izgalmas, vidám napot tölthet el állatbarátokkal, az otthon védenceivel, dolgozóival, és önkénteseivel. A látogatók közelebbről megismerkedhetnek az otthon lakóival és a Nyílt Napra érkező vendégekkel, előadókkal. Sztár vendég Badár Sándor.

Az állattartás felelősséggel jár. Ennek ellenére ma Magyarországon jóval több, mint 1 millió gazdátlan kutya és cica él az utcákon vagy menhelyeken, a többi megunt kis kedvencről nem is beszélve. S bár az állatotthonok mindent megtesznek, hogy védenceik a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, de a végső cél mindenképp az állatok gazdához juttatása, mert a leggondosabb állatorvosi felügyelet, a legegészségesebb táplálás, a gondos odafigyelés sem pótolhatja a minden kutyának, cicának kijáró saját gazdát.

De addig is, amíg minden gazdátlan állat szerető gazdára talál a HEROSZ Budapesti állatotthon dolgozói és a munkájukat segítő önkéntesek nagyon sokat tesznek azért, hogy a hozzájuk kerülő gazdátlan kisállatok testileg és lelkileg is egészségesen vészeljék át a számukra nagyon nehéz időszakot. Nap, mint nap azon dolgoznak, hogy az otthon lakói boldog, kiegyensúlyozott, jól szocializált – így gazdára esélyes – állatokká váljanak. Ezért idén is folytatják tavaly megkezdett „időgyűjtő” kampányukat. 

A http://www.heroszhappyhours.hu/ elnevezésű adományoldalunkon „boldog órákkal” támogathatod otthonunk lakóit. A HEROSZ Budapesti Állatotthon egy órányi fenntartási költsége megközelítőleg 500 forint, így 500 Ft adománnyal egy egész boldog órát ajándékozol állatainknak.

A Nyílt Nap programja:

A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz kutyás bemutató a Fly dog előadásában, kutyaszépségverseny, melyre bárki nevezhet saját kutyusával vagy az otthon egyik lakójával, ingyenes kutyakozmetika, a nap végén pedig tombola. Aki akarja, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyusok egyikét, és a cicák, nyuszik is várják a simogató kezeket. A kicsiknek a már megszokott gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek a szervezők, és természetesen most sem marad el a már tradíciónak számító garázs vásár, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák, és egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják az otthon dolgozói. Tóth Gábor „Állati jó” bemutatóval, Both Zoltán pedig veszélyes állatok bemutatásával szórakoztatja a kilátogató vendégeket.

Ha nincs módod arra, hogy örökbe fogadd az állatotthon lakóinak egyikét, csatlakozz virtuális örökbefogadóinkhoz a Nyílt napon!

A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...