Németjuhászokat támogat a sztárügyvéd

A Budapest – New York között ingázó magyar sztárügyvédet lenyűgözte a kutyák munkája, ezért adományával a magyar fajtamentőket támogatja. 

Dr. Rónai Péter eddig több száz millió dollárt nyert az USA-ban a magyar származású ügyfelei javára. Ő képviselte az emlékezetes kacsahajó tragédia áldozatainak a szüleit, vagy a „Concordia” olasz tengerjárón vízbe fulladt magyar zenész édesanyját. Rónai Péter mostanában egyre többet van Magyarországon, hiszen néhány hónapja megszületett Budapesten a kisfia, és a család így néhány hónapot Budapesten, néhány hónapot pedig New Yorkban tölt. – olvashatjuk a kiskegyed.blikk.hu-n

A sztárügyvéd az itthon töltött napokat sem tölti tétlenül. Legutoljára a németjuhász fajtamentés gombai állatotthonában járt, akiknek  igen nagy vonalú adománnyal, 3000 dollárral segítette a munkáját.
S hogy miért is pont őket támogatta?

Még a World Trade Center összeomlásánál csodálva figyeltem a romoknál dolgozó kutyák munkáját. Ezeknek a többsége német juhászkutya volt. Ráadásul Amerikában nap mint nap találkozom bátor rendőrkutyákkal, akik szintén ennek a fajtának a képviselői. Arról nem beszélve, hogy nagyon tetszett ez az állatotthon, ahol szebbnél szebb németjuhászok várnak a gazdáikra – árulta el a sztárügyvéd a Kiskegyednek.


Fotó: kiskegyed.blikk.hu

 

Ismerjétek meg a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: kiskegyed.blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...