Saját KB bal
Saját KB jobb

SUPer kutyák a vízen!

Még éppen csak hírül adtuk, hogy az idén több, kutyával is látogatható strand nyílik a Balatonon, máris elkezdtek szerveződni a kutyás – vizes programok. Az egyik ilyen, egy igazi kuriózum, mely egyre inkább terjedőben van szerte a világon. Ez nem más, mint az állószörf, melyet ezúttal kutyánkkal együtt próbálhatunk ki.

Az idei tavaszi, nyári szezon egyik legnagyobb újdonsága hazai kutyás berkekben a fonyódi és a balatonboglári kutyás strandok alapítása. Ezzel végre elkezdődik a felzárkózás az európai strandokhoz, ahol számos helyen, kulturáltan szórakozhatnak együtt gazdik és kutyáik.

Ennek örömére a siófoki SUPport SE Csapata egy különleges rendezvényt szervez a SUPdog sport bemutatására és népszerűsítésére, a balatonboglári kutyastrandon.

A SUP (Stand Up Paddle, azaz állószörf) sport önmagában is egyre népszerűbb a világon és a négylábúakkal közös verziója is számos helyen elterjedőben van.

Ha előbújik a nap, nincs is annál nagyobb öröm, mint együtt mozogni a szabadban  Kedvencünkkel. Főleg izgalmas, ha ez egy vadonatúj aktivitás mindkettőnknek, amit közösen sajátítunk el! 🙂

Az „I. SUPdog Balaton” napon kb. 10-15 normál és nagy méretű SUP deszka, hozzá való evezőkkel áll majd rendelkezésre kipróbálni és nagy valószínűséggel megszeretni ezt a kalandos új sportot.

Igény esetén mentőmellényeket is biztosítanak a szervezők a kutyusok és gazdik részére is! 🙂

További információk a rendezvénnyel kapcsolatban:

Uracs Ami
SUPport SE
30/476-8885 
[email protected]

Az rendezvény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/999298626817567/

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...