Kedvenceddel is fürdőzhetsz Bibione strandján

Tengerparton töltenéd a vakációt és kutyádat is szívesen magaddal vinnéd? Ennek most már semmi akadálya, hiszen az olasz üdülővárosban, Bibione tengerpartján a kutyabarát szállások mellett kutyabarát strand is rendelkezésre áll. 

Itt a nyaralás ideje és nem szeretnétek otthon hagyni a háziállatotokat? Van egy hely Olaszországban, ahová kutyátok is jöhet: kifejezetten erre a célra létrehozott strandon, a hotelben szárazeledellel megtelt etetőtálkákkal, a gazdit pedig Pet Carddal várják, a családi nyaralást rengeteg ajánlattal, engedményekkel és kiegészítőkkel színesítik – olvashatjuk a nagyszerű hírt a bibione.com oldalon.

A négylábú barátaikkal nyaralók igényeinek kielégítésére Bibione most strandot és jó felszereltségű hoteleket, tevékenységeket, útvonalakat és eseményeket hozott létre, valamint egy Pet Cardot, amely rengeteg fantasztikus meglepetést rejteget.

Végre a strandon lehet az egész család, még a kutya is! A Pluto Strandon (amely 2009-ben a legjobb kutyastrand elnevezést kapta) minden megvan, amire szükség lehet: 200 egymástól távoli napernyő, nyugágyak, pórázok és kutyakaki-zacskó, mindez közvetlenül a tengerparton, kutyáknak és gazdiknak létrehozott zuhanyokkal. A homokot rendszeresen takarítják és fertőtlenítik. Nyáron kutyatanfolyamokat, kutya ügyességi versenyeket valamint különböző találkozókat és közös programokat szerveznek. A strand Bibione legkeletibb részén júniustól szeptemberig tart nyitva.

Aki inkább a hűs fenyveseket szereti, annak különböző gyalogos, kerékpáros természeti útvonalakat készítettünk elő a fenyők és érintetlen helyek között, a város zöld részein, de a városon belül is.

A kutyákat és a gazdikat új, vendégszerető szállodák várják, amelyek tökéletesen fel vannak szerelve tálkákkal, szárazeledellel, takarókkal, nagyméretű világos szobákkal. Ezekben a hotelekben a kutyák az étkező kivételével minden közösen használt helyre, társalgóba bemehetnek, ami barátságos és nyugodt légkört biztosít. Minden vendégnek felkínálják az ABA (Bibionei Hoteltársaság) Pet Cardot, amellyel különböző engedményeket, családi csomagokat lehet kedvezményesen igénybe venni.

(Forrás: bibione.com)

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...