Újított a Kutyamánia

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt nála készpénz amikor a futár becsengetett a várva várt csomaggal. Erre kínál megoldást a KutyaMánia WebÁruház és Bolt az új fizetési megoldásukkal!

Webáruházaknál megszokott fizetési mód a kártyás fizetés. Ám egyelőre mi még nem találkoztunk senkivel aki ezt az otthonunkban is biztosítaná! Február elejétől boltujukban illetve a házhoz szállított csomagjaiknál kínál újabb lehetőséget a fizetésmódjaik közt. Február végétől oldalukon is elérhetővé válik a kártyás fizetés. Miért is örülünk ennek ennyire?

Veled is biztos előfordult már, hogy megérkezett a futár a várt csomaggal, de nem volt nálad elég pénz. Kedvencednek elfogyott a tápja így nem kérhetted meg, hogy jöjjön vissza másnap. Más megoldást kellett találnod. Most kártyádat használva fizethetsz a futárnál!

Nem szeretsz otthon készpénzt tartani? Hitelkártyád adatait nem szereted neten használni? Hitelkártyáról nem tudsz utalni, kivenni pénzt? Szeretsz a csomag készhezvételekor fizetni? Akkor ez a megoldás neked szólj!

Bővebb információkért látogass el weboldalukra!

 

 

 

(x)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...