Tóth Gabi és Majka is kiborult a deteki kutyagyilkosság miatt

A Deteken történt, brutális kutyabántalmazás – amikoris egy magatehetetlen kölyökkutyát baseballütővel vert halálra egy tinédzser – minden jóérzésű embert mélyen felháborít, ehhez csatlakozva pedig Tóth Gabi és Majka is kifejtette véleményét a durva ügyről – írja a 24.hu.

Az énekesnő a Facebookon kéri rajongóit, hogy csatlakozzanak ahhoz a petícióhoz, amely annak érdekében íródott, hogy a kölyökkutyát agyonverő fiatal elnyerje méltó büntetését. A poszt alatti hozzászólásokban aztán Gabi bővebben, és igen keményen kifejti véleményét.

” Statisztika: Ahol állatkínzás van, ott családon belüli erőszak is. Ennek a kis köcsögnek nem való élet, pláne nem család meg gyerek. Beszól neki a barátnője egyet, aztán őt is agyonüti? Úristen, miért nem tudják ezt is ugyanolyan gyilkosságnak tulajdonítani? Szegény kutyi..;( Remélem most már boldogan szaladgál a szivárványhídon túl…” – írja az énekesnő, akinek kommentelői is teljes egyetértésben támogatják a fent leírtakat.

A napokban egyébként Majka is megosztotta követőivel, hogy mennyire megrázták a történtek.

„Gyűlölöm azokat a videókat ahol az állatokat bántják. Gyáva vagyok. Egyszerűen nem merem megnézni őket, mert olyan mérhetetlen düh fog el, amitől napokig rosszul vagyok. De komolyan! Egy olyan emberré változom akit nem ismerek, mikor ilyennel találkozom! (…) Ha valaha a gyerekem ilyet tenne, szerintem megszakadna a szívem.”

Forrás: 24.hu

„Összefogás a deteki mészáros ellen!” címmel három állatvédő szervezet hirdetett febráur 20-ra tüntetést. Ide kattintva tudhatsz meg többet az esemányről.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Fotó: Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...