Támogasd Fannit!

Polgár Fannit négylábú barátok tömege várja minden nap a kaposvári menhelyen. A mindössze 14 éves középiskolás lány naponta több órát dolgozik az állatok között, mert úgy gondolja, hogy ha már nem jutott nekik szerető család, legalább a telepen jó dolguk legyen.

Süss fel nap! címmel nagyszabású társadalmi felelősségvállalási programot indított a TV2. A kezdeményezés célja megtalálni a mindennapok kis hőseit. Azokat a gyerekeket, akik valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ.


Forrás: TV2 Aktív

Fannit a „Süss fel nap!” kuratóriuma beválasztotta a legjobb 10 közé. A Kaposváron élő fiatal lányt a Kutyatár Egyesület nevezte be a programba. – Fanni egy nagyon fontos ügy elkötelezettje: az emberi felelőtlenség négylábú áldozatain segít. Fanni győzelmével nemcsak Ő nyer, hanem maga az állatvédelem, a felelős állattartás is. – olvasható az egyesület Facebook oldalán.

Fanni 12 éves kora óta, azaz 2 éve minden egyes nap önként segíti az egyesület munkáját felelősségteljesen, elkötelezetten. Fanni mentora Joshi Bharat lesz, és nézői szimpátiaszavazás fogja eldönteni, hogy ki lesz a győztes. Hétfőtől indul a szavazás, amely december 13-ig tart.

Részletek és szavazás az alábbi linken: https://www.facebook.com/tv2hun/app_179050708951055


Fotó: Facebook

Magyarországon egyre több gyermek számára elérhetetlen az egészséges testi és lelki fejlődéséhez szükséges alapvető feltételek valamelyike. Az Unicef Magyar Bizottságának jelentése szerint 2012-ben minden második magyar gyermek nélkülözött valamilyen szempontból, és minden tízedik szegénységben élt.

A TV2 októberben indított programjára pályázattal lehetett jelentkezni. A beérkező pályázatok közül a program kuratóriuma 10 kezdeményezést választott ki, amelyeket egy-egy népszerű TV2-s műsorvezető közreműködésével bemutat a csatorna. Az összes bemutatkozó anyag adásba kerülését követően a TV2 facebook oldalán a nézők szavazással fejezhetik ki szimpátiájukat egy adott kezdeményezés mellett. A bemutatás után a program kuratóriuma rangsorol, amit a nézői szimpátiaszavazáson kialakított sorrenddel összesítenek. Az első három helyezett 1 millió forintos anyagi támogatásban részesül, a legtöbb szavazatot elérő pályázó egy évig a program nagykövete lesz. Az anyagi támogatások mellett számos különdíjat, többek között a Libri és a TV2 dolgozóinak különdíját is kiosztják.


Fotó: Kutyatár Egyesület / Facebook

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: TV2, kaposvarmost.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...