Saját KB bal
Saját KB jobb

Új esélyt kapott a szemétdombról mentett kutya

A sokat szenvedett kutyus barátra talált. Egy amerikai állatmentő, Eldad Hagar november közepén Los Angelesben talált rá egy szeméthalmon fekvő sérült és beteg husky kutyára, Miley-ra. A teljesen legyengült állat akkor már hónapok óta ott élt, valószínűleg bántalmazták is, és egyre inkább leépült. A segítség az utolsó pillanatban érkezett.

Hagar rögtön állatkórházba vitte a szenvedő kutyust. Az elkövetkezendő két hétben antibiotikumkúrát, paraziták elleni készítményeket kapott, valamint gyógyszeres fürdőket kellett vennie. Lassan, de biztosan gyógyulni kezdett.

Az állapota azonban akkor indult rohamos javulásnak, amikor társra talált: Frankie-t, a csivavát egy csatornaalagútból mentették, ahol majdnem megfulladt. Miley azonnal a szárnyai alá vette a gyámoltalan, pici ebet, és szoros barátság szövődött kettejük között.

Miley és Frankie odavannak egymásért és az állapotuk is napról napra egyre jobb. Az állatmentők abban reménykednek, hogy a két kutyusnak közösen sikerül gazdát találni, aki életük végéig szeretettel gondoskodik róluk.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: Daily Mail , nlcafe.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...