Saját KB bal
Saját KB jobb

Bosco emlékének címezve

2015. augusztus 15-16-án kerül megrendezésre a Hungarian Pug Rescue/Mopsz fajtamentés „Összeröffenésnek” elnevezett Mopsztalálkozója. Találkoznak a szervezettől örökbefogadott mopszok, és gazdijaik, ott lesznek még mopszot tartó mopszimádók,  és néhány örökbefogadásra váró, jelenleg még rehabilitálódó mopszocska, és egy négylábú meglepetés vendég is.

Az eseményt minden évben megtartják több alkalommal is, de a mostani különlegessége, hogy a pihenésen, beszélgetésen, fürdőzésen, bográcsozáson kívül este egy kis gyertyás megemlékezés lesz Bosco emlékére a tónál.

Helyszín: Tavirózsa kemping, Délegyháza

További információk az eseménnyel kapcsolatban HPR összeröffenés oldalunkon: https://www.facebook.com/events/920487611351175/

Bosco emlékének címezve.

A Mopsz Fajtamentés „arca” és jelképe Bosco, a gerincsérült kis mopsz volt. Úgy tűnt egészségesnek született, majd kb. másfél éves korában akkori gazdái, azt vették észre, hogy a 2 hátsó lábára nem tud ráállni. Megműtötték, gyógyszereket kapott, de sajnos ez csak átmeneti segítség volt, mert idővel végképp lebénult. A cikk ITT folytatódik.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...