Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás napközis tábor a Diósgyőri Várban

Akár saját kutyáját is viheti magával az a gyermek, akinek a szülei a Diósgyőri Vár által szervezett napközis tábort választják a nyári szünidőre neki. A táborban olyan foglalkozások is lesznek, ahol a gyerekek megtanulhatják, hogyan bánjanak, viselkedjenek kutyájukkal. Kutyakiképző segítségével különböző trükkökre is megtaníthatják kutyájukat, illetve kutyás életmód program is várja a gyerekeket.

A napközik hétfőtől péntekig 8-16 óráig tartanak, délelőtt szakmai foglalkozások, ebéd majd délután különböző szabadidős programok lovas napköziknél: várlátogatás, kézműves foglalkozás, kirándulás, lovas kocsikázás, kisvonatozás, Pannon-tenger múzeum, stb.

Szabadidős programok  a kutyás napközinél: várlátogatás, kézműves foglalkozás, lovas kocsikázás a vár környékén, fagyizás.

A gyermek magával hozhatja kis kedvencét, az egész napot együtt tölthetik.

Az utazásokhoz bérlet szükséges. Orvosi igazolást kérünk, hogy a gyermek közösségbe mehet. A részvételi díj tartalmazza az ebéd, a belépők árát és a szakmai költségeket.

Időpont: 2015. július 13.-17.

Részvételi díj: 18.600 Ft/fő/hét

(A kutyával való foglalkozás alapismereteinek megismerése, viszonyrendezés: Gazda-kutya, tanítás: agility, dog dancing, engedelmes klikker használatával, életmód program)

Jelentkezés és további információ a Diósgyőri Vár oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...