Saját KB bal
Saját KB jobb

Gondoltál már arra, hogy ha bármi baj történik otthon, akkor ki menti meg a háziállataidat?

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egyre több esetben találkozik olyan helyszínekkel, ahol nem tudják, hogy a lakásban, telken az emberi élet mentésén kívül van-e még feladatuk. Ennek a kérdéskörnek a kiküszöbölésére indítják útjára kezdeményezésüket, azzal a céllal, hogy négylábú barátainknak, családtagjainknak is legyen esélye egy vészhelyzet esetén a megmenekülésre.

Ötletük, egy a bejárati ajtóra ragasztható fényvisszaverő anyagból készült matrica, melynek segítségével a kiérkező tűzoltók, rendőrök, mentősök tisztában lesznek azzal, hogy az üres lakás rejthet még értékes életeket és hogy baj esetén hogyan tudják felvenni veled a kapcsolatot.

A szolgálat ezért figyelemfelhívó matrica gyártásába kezdett, mely segít abban, hogy házi kedvenceidnek több esélye legyen a megmenekülésre vészhelyzet esetén. Megvásárlásával egyben támogathatod is szolgálatukat.

A matrica mérete: 105 × 148 mm (A6), anyaga: kültéri, UV álló és fényvisszaverő matrica.

Ára: 1000 Ft, mely összeggel a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat működését támogatod. Az ár magában foglalja a postaköltséget is magyarországi címekre.

Bankszámla szám: CIB 10700718-43073504-51100005
Kapcsolat: +36704587001

További infó a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook oldalán vagy weboldalán.

Kérünk, hogy utalás esetén a nevedet és azt, hogy „matrica” ne feljtsd el beleírni a közlemény rovatba és a postázási címedet írd meg nekünk, akár Facebookon privát üzenetben, vagy e-mailben az [email protected] címre.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...