Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatotthont segített a Deményista MentorKlub

Valószínűleg nincs olyan kutyabarát az országban, aki ne hallott volna Deményről, a „kötsögről”, a vizsláról, aki mindig megmondja a tutit. Kedvence a töpi, azaz töpörtyű és mint minden vizsla imád rosszalkodni. Demény azonban a jócselekedeteknek sincs híján, amellett, hogy „neveli” a kutyás népet, még segít is árva, elesett társain, sőt a macskákon is. Éppen ezért ugatott is gazdájának, hogy alapítsa meg a Deményista MentorKlubot.

Komolyabbra fordítva a szót, létrejött egy nagyon hasznos kezdeményezés, mely céljául tűzte ki, hogy részt vegyen havonta egy rászoruló, kóbor eb vagy macska támogatásában, gazdikeresésben, gyógyulásban, élelemre való gyűjtésében. A kezdeményezéshez már az elején csatlakzott a Vizslafotózás, aki felajánlotta, hogy az aktuális védencekről készít majd gazdikereső fotót is, hogy könnyebben jöjjön a szerelem. Szóval, minden adott, hogy segítsünk ott, ahol kell – írják bemutatkozójukban.

Deményista MentorKlub ebben a hónapban a nyíregyházi árva kutyákat és cicákat célozta meg, akik között sok hátrányos helyzetű található: idős, beteg, félszemű, amputált lábú… 

A június hónap fő mentoráltja Bobi kutya, és Csöpi cica.

 

Az adományozóknak köszönhetően már több mint félmillió forint gyűlt össze, és a tárgyi adományokat még csak hónap végén fogják eljuttatni az Állatbarát Alapítvány nyíregyházi menhelyére. 

Légy Te is Dementor:

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...