Kutyajó helyen jártunk

A pünkösdi hétvégét a Hotel Abbázia Country Club-ban töltöttük Nemesnépen, mely a legtöbb szavazatot kapott szálloda volt az Év kutyabarát helye pályázatunkon 2014-ben, és sok jót hallottunk már róluk az olvasóktól is, úgyhogy a saját szemünkkel is látni akartuk ezt a „kutyajó helyet”.

Itt tényleg minden a kutyákról szól: Már megérkezésünkkor láttuk, hogy itt bizony jó dolguk van a kutyáknak és a gazdiknak egyaránt. A kellemesen berendezett,  tágas apartman szobában még nagytestű kutyával is kényelmesen elférünk, ahol nem mellesleg kutyakeksz várja a négylábú vendégeket.

A szálloda gyönyörű környezetben található, az aktívan pihenők lovagolhatnak, biciklizhetnek, teniszezhetnek, kirándulhatnak a környéken. Közel 10 perces sétával már a szlovén határnál találhatjuk magunkat. Aki pedig csak heverészni, olvasgatni szeretne, ezt is megteheti a medence partján vagy a szálloda parkjának padjain. A hotelhez tartozó lovardában gyönyörű lovakkal találkoztunk. Tökéletes hely ez a feltöltődésre! A szálloda étterme igazi helyi különlegességeket kínál, a sertésérmék erdei gombával és a tökmagolajos káposztasaláta kihagyhatatlanok. 

A hotel igazgatója, Kovács Aranka elmondta, hogy egyre több kutyás vendég látogat el hozzájuk, és sokan törzsvendégekké is válnak. A kutyabarát jelzőt itt szó szerint kell venni: az igazgató asszony nyomában mindig ott van Berci kutya, aki egyébként a szálloda „reklámarca” is (a recepciónál Bercis kispárna és hűtőmágnes is kapható).


Kovács Aranka, a szálloda igazgatója Bercivel és Mambával

Ajánljuk a szállodát mindenkinek, aki a kutyájával szeretne egy kellemes, aktív hétvégét vagy akár hosszabb időt eltölteni a nyugalom szigetén, gyönyörű környezetben.


Berci kutya

 

A szálloda oldala ITT található.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...