Gátlástalan kutyatenyésztő egy rózsadombi társasházban

Majdnem egy éve, hogy a Hírhatár.hu beszámolt arról a rózsadombi „kutyatenyésztőről”, aki a 60 négyzetméteres lakásában mára már 20-25 kutyát tart s tenyészt külföldre történő értékesítés miatt. A lakók összefogtak ellene, viszont a 2. kerületi önkormányzat semmit sem hajlandó tenni az ügyben, valamint bíróságra vitték a történetet még másfél évvel ezelőtt, aminek még mindig nincs végeredménye. Viszont nem is ilyen egyszerű ez az ügy…

fővárosi lap még tavaly júliusban írta: kétségbeesett telefont kaptunk a Szemlőhegyi út egyik társasházából, ahol elsőre rajzfilmbe illő történetet találtunk, de másodszorra már kénytelenek voltunk megállapítani: a 101 kiskutya bájosnak semmiképpen sem mondható, viszont kifejezetten életszerűtlen történet lehetne a valóságban. Czövek Ágnes és a házban élő másik három család immár perben áll egy fantomszerű kutyatartóval, aki úgy vélte: a 60 négyzetméteres társasházi lakása kiváló helyszín egyrészt élni – ebben nem is kételkedünk az adott helyen -, másrészt kutyát tenyészteni, de vagy egy-két tucatot.

A kéretlen történet főszereplője egy 60-62 év közötti, osztrák állampolgárságú, Carlo névre hallgató férfi. Az ügy tavaly óta annyit fejlődött, hogy az önkormányzat, az ÁNTSZ és az állategészségügy szakemberei jártak a lakásában, bírósági rendelet kötelezte, hogy 6 négyzetméteren csak egy kutya lehessen a lakásban – ami úgy látszik nem történt meg.

A cikk tovább teljes terjedélmben tovább olvasható a Hírhatár.hu oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás és fotó: hirhatar.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...