Valóság

„Reality”, azaz Valóság címmel készített megható és figyelemfelkeltő kisfilmet a Cryon art & Model Management. Céljuk nem egy művészi szemszög, hanem a valóság bemutatása volt egy kutya szemén keresztül… 

A Cryon art & Model Management 2004 óta tevékenykedik a divatszakmában. Egyedi extrém anyagaiknak köszönhetően nemzetközi sikereik mellett egyéni oktatásaikról is ismertek. Fő tevékenységüket mindig is a szakmai irányzat határozta meg, így több vonalon mozogva törekszenek az ügynökség nevéhez méltó egyediséget képviselni, legyen az oktatás, stúdió munkák, videó anyagok készítése – mondta el a Kutyabarát.hu-nak Eschwig Hajts Gábor, az ügynökség vezetője és Eugene Ladanyi, a film rendezője.

– A „Reality” című anyagunk elkészítése több érzelmi vonalból is fakad. Elsősorban, mert állatbarátok vagyunk és magunk is kutya gazdik, illetve sok, napi szinten ebből adódó érzelmi pillanatok, ami bárkit érhet utcán egy kutya sétáltatás alatt. A másik érzelmi inspiráció, hogy bemutassunk valamit olyan nézőpontból, ami az embereket motiválja, hogy igen is tenni és cselekedni kell, ha nem is azonnal, de tudatban egy jó üzenet közvetítéssel érzelmi kódolást is el lehet érni – tette hozzá Eschwig Hajts Gábor.

A forgatás helyszíne a Budaörsi állatmenhely volt, ahol mindenben azonnal a segítségükre voltak. A megdöbbenés is ott érte őket, hogy minden támogatástól elesett a menhely. Ez csak még jobban motiválta őket arra, hogy ne csak egy videót készítsenek, hanem alkossanak valami olyat, aminek van története és mondanivalója is.

– Ha csak egy kutyával több talál szerető gazdira a videónak köszönhetően már elértünk egy pozitív célt. Számos pozitív élmény ért minket nem csak a helyszínen, de több story is van a forgatással kapcsolatban, ám úgy érezzük nem az a fontos, mi mit éreztünk és mi hogyan készítettük el az anyagot, hanem az, hogyan sikerül ezt közvetítenünk a nézőknek – mondta Eschwig Hajts Gábor.

A videó folytatása már alakulóban, szerencsére a jelenlegi videó is már nagyon sok emberhez jutott el, ami által több megkeresés is érkezett az ügynökéghez. Következő anyagukkal kapcsolatban annyit elárultak, hogy a menhelyeken lévő macskákkal lesz kapcsolatos.

„…maradunk addig is hű gazdik és egy kreatív team: Eugene Ladanyi és Gabor Eschwig H. at Cryonmodels”

Facebook.com/cryonmodels

www.cryonmodels.hu

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...