Saját KB bal
Saját KB jobb

A Tesco idén is kutyás szervezeteket támogat

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a hipermarket-lánc újra adakozik. Akár töb millió forint is összegyűlhet annak a szerencsés állatvédő alapítványnak, amely a legtöbb voksot kapta az állatbarátoktól. 

„Tele vagyunk szeretettel. Ezért adunk belőle.” Minden megvásárolt állateledel és kisállat kiegészítő árából 1 Ft-ot, illetve minden Tesco sajátmárkás állateledel árából 2 Ft-ot állatvédő alapítványoknak adományozunk – hirdeti felhívásuk. 

A kiválasztott alapítványok idén az iskolás gyerekeket tanítják majd a felelős állattartásra, hogy minden kiskutya, akit egyszer egy család befogad, hosszú távra találhasson otthonra.

Idén 5 szervezet „mérkőzött meg”:

– Veszprémi Állatvédő Egyesület

– Tappancs Állatotthon Alapítvány Tatabánya

– Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület

– Tappancs Állatvédő Alapítvány Szeged

– Elek-Ágh Állatmenhely Közhasznú Alapítvány

A szavazás lezárult, hamarosan kiderül ki nyerte a támogatást. Tavaly a beérkezett szavazatok alapján, első helyen végzett az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon, második lett a Siófoki Állatvédő Alapítvány, a dobogó harmadik fokára pedig a Bottyán Equus állhatott fel, így ők osztoztak a pályázat során összegyűlt 7 millió forintos adományon. Bővebb információ oldalunkon.

További információk az idei szavazásról a Tesco oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...