Életeket menthetsz!

Életeket menthetsz!

2015 MÁR 09  |  Hírek

A Kutyabarát.hu "Életeket menthetsz!" kampányával szeretné felhívni az emberek figyelmét adójuk 1%-nak fontosságára, ezért olyan állatmenhelyeket, alapítványokat, fajtamentő egyesületeket mutat be, akiket ezzel támogatni lehet. Ismerkedjetek meg a Dog Plusz Egyesülettel.

1997 óta minden magánszemély, akinek adófizetési kötelezettsége van eldöntheti, hogy adója egy százaléka mely civilszervezeteket, egyházakat, vagy kiemelt költségvetési előirányzatot segítse. Az adózók felajánlásai fontos bevételi forrást jelentenek a szervezeteknek, nagyban járulnak hozzá tevékenységük támogatásához, céljaik eléréséhez. 

Miért a Dog Plusz Egyesületet támogasd adód 1 százalékával?

- tevékenységeink valóban hozzájárulnak a kutyatartási kultúra fejlődéséhez,

- éves szinten átlagosan 10 mentett, meggyötört kutyát tanítunk meg újra bízni,

- bemutatóinkon több száz gyermeknek és felnőttnek szerzünk örömet,

- bemutatóinkon, rendezvényeinken a felelős kutyatartásra tanítjuk az embereket,

- kutyaterápiás foglalkozásainkon hozzájárulunk a gyermekek fejlődéséhez,

- lehetőségeinkhez mérten segítjük embertársainkat,

- egyesületünk tagjai szívvel-lélekkel tevékenykednek céljaink eléréséért!

Kérjük támogasd egyesületünket adód 1 százalékával!

 

Dog Plusz Egyesület bemutatkozó profiloldala


Hogyan segíthetsz?

Pénzadomány

Pénzt utalással vagy készpénzzel is adományozhatsz egyesületünket. Utalás esetén a közlemény rovatba írd be, hogy “adomány”. Készpénz esetén egy bevételi bizonylatot állítunk ki, illetve rendezvényeinken adománygyűjtő ládánkba is bedobhatod a felajánlott összeget. 

Bankszámlaszám: 10918001-00000122-50590006

Kutyaeledel

Nincs az a mennyiségű kutyaeledel, ami ne fogyna el. Bármilyen minőségű és mennyiségű kutyaeledelt szívesen fogadunk, száraz-eledel, konzerv-eledel, jutalomfalat. 

Tárgyi adomány

Minden, ami hasznos lehet számunkra: kutyafelszerelés, játék, fekhely, régi pléd, ágynemű, törülköző.

Önkéntes munka

Önkéntesként segíthetsz mentett kutyusaink nevelésében, kiképzésében, valamint rendezvényeink lebonyolításában. Mivel közhasznú szervezet vagyunk, ezért a középiskolásoknak igazolni tudjuk a kötelező közhasznú munka végzését.

Saját készítésű ajándéktárgyaink

Egyesületünk néhány tagja szabadidejében különböző ajándéktárgyakat készít. Az ajándéktárgyakból befolyó összegből mentett kutyusainknak vásárolunk kutyaeledelt. Ha valamelyik megtetszik, jelezd és akár egyedi igény szerint is elkészítjük! A dobozok, táblák, kulcstartók szalvétatechnikával készülnek, a kutyusok filcből, kézzel varrva, méretük kb. 10-12 cm.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Hozzászólás