Saját KB bal
Saját KB jobb

Amilyen nagy, olyan békés a világ legnagyobb pitbullja

Hulk kedves, szelíd, jól nevelt kutya. Kiemelkedő a szociális érzéke, barátságosan bánik a család a család 3 éves kisfiával, hagyja például, hogy a hátán lovagoljon, meg se kottyan neki pár tíz kiló cipelése, hiszen ő maga 79 kilót nyom majdnem másfél éves kutya létére. A 17 hónapos Hulk pillanatnyilag a világ legnagyobb pitbullja, aki még ráadásul növésben is van, akár elérheti majd a 100 kilós súlyhatárt is – olvasható a hiradó.hu oldalán.

Gazdái egyébiránt kutyatenyésztők: a New Hampshire-ben élő Marlon Grennan néhány évvel ezelőtt még bokszolásból élt, csakhogy egy kézsérülés miatt feladni kényszerült karrierjét. Ekkor vágott bele a tenyésztésbe, kifejezetten nagy testű kutyákra koncentrálva. De hogy majdnem ilyen hatalmas méretűre nőtt családi kedvencük lesz, soha nem gondolta volna.

„Száz százalékig megbízható, igazi családi kutya, pontosan úgy viselkedik, mint bármilyen más típusú családi kedvenc, csak ő egy kicsit nagyobb az átlagnál – állítja a gazdi. – A mi környékünkön nincs mitől tartani, de a vásárlóim között akadnak olyanok, akikről nem tudhatom, mi lakik bennük. Ilyen körülmények között egy családnak védelmet adhat egy ekkora kutya.”

Hulkot proteinben gazdag táppal etetik gazdái, emellett napi 1,8 kiló marhahúst is kap.


Fotó: dailymail.co.uk

Fotó: dailymail.co.uk

Fotó: dailymail.co.uk

 

 

 

(kutyabarát.hu)
 

 

 

Forrás: hirado.hu, dailymail.co.uk
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...