Kutyás programok

Kutyás eseményekből, versenyekből nincs hiány már Magyarországon sem, egyre több különböző tematikájú és stílusú rendezvényt látogathatnak a kutyabarátok és a kutyák iránt érdeklődők. Ismerjétek meg hazánk egyik legkiemelkedőbb kutyás programajánlóját, a Kutyasprogramok.hu-t. Az oldal tulajdonosát, Kasza Norbertet kérdeztük a megújult oldalról.

Kutyabarát.hu: Honnan jött az ötlet?

Kasza Norbert: Szerettünk volna egy olyan magyar kutyás közösségi oldalt létrehozni, mely átfogó és minden kutyabarát  megtalálja a számára legmegfelelőbb versenyt, vizsgát, tréninget és más rendezvényeket.

A nagy közösségi oldalakon ugyan létrehozzák a szervezők a saját rendezvényük „esemény profilját”, de ez csak szűk körhöz jut el, így kevés ember értesül róluk. Szerettünk volna egy olyan közösségi oldalt, ahol mindenki megtalálja azokat a rendezvényeket, melyek érdekesek számára és tájékozódhat más kutyás eseményekről is.

Kutyabarát.hu: Sok kutyás rendezvény van hazánkban?

Kasza Norbert: Ha csak a számokat nézzük, akkor éves szinten több száz rendezvényről beszélhetünk az ország minden szegletében. A tavalyi évben csak a kutyásprogramok.hu oldalon 231 rendezvényt tettünk közzé, de a valós szám ennél jóval magasabb.

Kutyabarát.hu: Milyen típusú rendezvények programok vannak?

Kasza Norbert: A rengeteg rendezvény közt megtalálhatóak a sportkutyás rendezvények, munkavizsgák, ösztönpróbák, speciál kiállítások, nemzetközi kiállítások, különböző versenyek és nem utolsó sorban a sok egyéb rendezvény.

Ma már hazánkban is egyre több kutyás keres közös kikapcsolódási lehetőséget kutyájával és mi ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Rengeteg oldal van a világhálón, amely egy adott sportággal vagy esemény típussal foglalkozik. Valljuk be, elég fárasztó és időigényes az oldalak közt keresgélni, főként, ha az ember több sportágban is szeretné magát kipróbálni és több információt megtudni róla.

Ebben szeretnénk a hozzánk hasonlóan elhivatott kutyásoknak segítséget nyújtani, hogy egy helyen megtalálható legyen az összes kutyás rendezvény és a különböző sportágak rövid ismertetése.

Kutyabarát.hu: Miben újult meg most az oldal?

Kasza Norbert: Legújabb fejlesztésünk a közösségi portál rész, ahova a gazdik és kutyák egyaránt felkerülhetnek a regisztráció után és hasonló érdeklődésű emberekkel köthetnek ismeretséget, tanácsot, segítséget kérhetnek egymástól. A gazdik mellett a kutyák is saját adatlappal rendelkeznek, így aki szeretné, megmutathatja másoknak kutyáját és eredményeit is.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...