Állati fotóst keresünk!

Az Állati Fotózás csapatában már nem Peti készíti a képeket. Éppen ezért egy állati jó fotósra lenne szükségük Proéknak.

Kutyabarát.hu: Úgy hallottuk, hogy Peti már nem erősíti a csapatotokat. Mi történt?



Pro Nagy Beáta: Semmi különös. Én lefogytam. A Peti nem. Ezáltal nem fért bele az imidzsbe'. Na jó, ez a Petike dumája, de annyira tetszett, hogy gondoltam elcsenem.


Nem történt semmi. Másképp látunk dolgokat, már másképpen gondolkozunk, és jobbnak láttuk, hogy ha külön folytatjuk az utunkat. Kb. 1 évet dolgoztunk együtt, rengeteg kutya fordult meg nálunk, rengeteg rendezvényen voltunk jelen. Azt kell, hogy mondjam, hogy megkedveltem, mert hasonlóan bolond, mint én. Nem volt feszengés közöttünk. Szerettem vele dolgozni, jó csapat voltunk. Nem erőltettük, tényleg vidáman teltek a fotózások, szívből csináltuk, de ennyi volt benne. Nekem is, és neki is más tervei vannak a jövőre nézve. Ő is ugyanúgy folytatja tovább, de már egyedül. Szívből ajánlom őt, tényleg jó fotós.. aki nemcsak az állatokat örökíti meg jól, de szerintem az esküvői képekben is nagyon erős.



Kutyabarát.hu: Akkor most egymás konkurenciái lettetek?



Pro Nagy Beáta: Nem gondolnám! Rengeteg kutyus él hazánkban, szóval ha az Állati Fotózáshoz ebből eljön a fele, a másik fele pedig Petihez akkor az már jó. :)))



Kutyabarát.hu: Hogyan tovább?



Pro Nagy Beáta: Olyan vagyok, mint egy főnixmadár. (jó-jó, kicsit kövérebb), viszont szeretem az újrakezdést. Inspirál. Ilyenkor mindig megújulok. Rengeteg erőt ad, hogyha a „nulláról” kell felállnom. Ilyenkor indul be igazán a kreativitásom, ilyenkor kapok szárnyra. Engem tényleg ez motivál. Első lépésként, egy új fotóst keresek, akivel együtt megvalósíthatjuk az újdonsült terveimet, akivel újult erővel csináljuk azt, amit már elkezdtünk.



Kutyabarát.hu: Szóval akkor fotóst keresel. Kik jelentkezhetnek?



Pro Nagy Beáta: Igen! Első lépésben azt emelném ki, hogy azt szeretem, hogy ha valaki pozitív, jókedvű és kreatív. Enélkül biztosan nem tudnék senkivel sem dolgozni. Nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat egymással. Továbbá fontos, hogy szeresse és értsen az állatokhoz. És hát utoljára hagytam, pedig talán a legfontosabb, hogy jó képeket készítsen. Úgyhogy, ha valaki magára ismert az feltétlen jelentkezzen az Állati Fotózás oldalán.

 

 

()kutyabarát.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...