Saját KB bal
Saját KB jobb

Hiába várták, nem lesz kutyafuttató

A Főkert Nonprofit Zrt. tavaly szeptemberben kezdte meg Budapest I. kerületében a szőlőskert helyének visszaparkosítását, illetve a helyszínen kutyafuttató telepítését. Azonban sajnos a várt kutyafuttató más beruházások miatt mégsem valósul meg.

A terület tulajdonosát képviselő Várgondnokság Nonprofit Kft. jelezte, hogy az építési munkálatokhoz tulajdonosi hozzájárulás szükséges, ezt a Főkert 2014. november 27-én kapta meg – írja az egyker.blog.hu.

A Várgondnokság Nonprofit Kft. hozzájárulásában jelezte, hogy a területen várhatóan 2014-15-ben olyan nagyszabású beruházások kezdődnek, amelyek a tervezett kutyafuttató elbontását vonják maguk után, így annak megépítése a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint már nem lenne gazdaságos. Ezért felkérték a Főkertet, hogy a megkezdett építési munkákat ne folytassák, helyette a terület visszaparkosítását végezzék el.

A Főpolgármesteri Hivatal javaslatot kért a társaságtól arról is, hogy hol lehetséges a környező területeken kutyafuttatót létrehozni. A mennyiben nem találnak kutyafuttató céljára megfelelő területet, akkor annak megépítése a Várgondnokság által jelzett beruházások befejezése után fog megtörténni. 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: egyker.blog.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...