Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyedül buszozik ez a kutya

A lusta gazdik álma: Eclipse, a labrador keverék úgy tömegközlekedik, mint a nagyok – olvasható a hir24.hu-n. Mindez Seattle városában, mely köztudottan kutyabarát város, a jelek szerint kutyabarát tömegközlekedéssel.

A KOMO Tv által bemutatott kutyának az önsétáltatás a mindennapi rutin része. A kétéves fekete labrador keverék Seattle-ben él, Eclipse-nek hívják. Gazdája, Jeff Young minden áldott nap elvitte őt a néhány buszmegállónyira található parkba, ahová busszal utaztak. Csakhogy egyszer úgy alakult, hogy Jeff rágyújtott, a busz megérkezett, Eclipse pedig magától felszállt. Aztán a gazdi elment a következő busszal, és látta, hogy a kutya már ott várja a parkban.

Eclipse azóta rendszeresen elmegy egyedül a parkig. Felszáll a buszra, leül egy üres helyre (az utasok már nem is csodálkoznak, kezdik megszokni a látványt), majd a kellő pillanatban leszáll.

„Ez most tényleg megtörtént?” – gondolta magában Miles Montgomery buszvezető, amikor legelőször meglátta, hogy egy kutya tök egyedül felszáll a buszra, majd néhány megálló múlva rutinosan távozik. Ma már a buszjárat valamennyi sofőrje ismeri a labradort, és már nem is csodálkoznak, amikor meglátják, ahogy egyedül várakozik a megállóban.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...